Roelofsen Horse Trucks

Al sinds 1987 biedt Roelofsen horse trucks hoogwaardige oplossingen voor het vervoeren van paarden. Met een schat aan ervaring en een hoge mate van specialisme zijn we marktleider in Nederland en behoren we tot de grootste spelers van europa.

Wij leveren maatwerk in heel europa en daarbuiten. Van praktische basistransportmiddelen tot zeer luxueuze horse trucks, allemaal in eigen huis gebouwd. Maar het is bij ons ook mogelijk om paardenvrachtwagens te huren of te leasen. Wij bieden ook passende verzekeringen aan voor de paardentransportmiddelen en wij garanderen de beste service en onderhoud.

Soorten paardenvervoersmiddelen

Roelofsen biedt verschillende soorten paardentransportmiddelen aan, zoals de paardenvrachtwagens en de Parados. We hebben zeven verschillende modellen van de grote paardenvrachtwagens, de RR1 t/m de RR7, zodat er voor iedere paardensporter of vervoerder een geschikte auto samen te stellen is. Met of zonder uitgebreid living gedeelte. De Parados 2 paardsvrachtwagen zijn kleinere vrachtwagens, waarin twee paarden kunnen worden vervoerd.

Het is echter ook mogelijk om een paardentrailer achter de Parados te bevestigen. Hierdoor kunnen er in totaal vier paarden worden vervoerd. Ook voor paardentrailers kunt u uiteraard bij Roelofsen terecht. Het voordeel van de Parados is dat het niet nodig is om over een vrachtwagenrijbewijs te beschikken. U mag namelijk in dit type paardenvrachtwagen rijden met een B-rijbewijs.

Paardenvrachtwagens veiligheid

Roelofsen stelt de veiligheid en comfort van paarden, bestuurders en meereizende passagiers centraal. Daarom bieden wij alleen paardenvrachtwagens aan die veilig zijn en waarin paarden zich op hun gemak voelen, zodat uw paard zonder stress kan worden vervoerd en uitgerust op de plaats van bestemming aankomt.

Roelofsen biedt ook verschillende benodigdheden aan die het op reis gaan met je paarden nog comfortabeler maken, zoals onze RVS zadelkasten met grote luchtbanden welke eenvoudig verrijdbaar zijn.

www.roelofsen.eu