Stock

Paardenwagen

One Stop Shopping voor paardenvervoer

Een paardenwagen is een zorgvuldig ontworpen voertuig dat dient als de manier voor veilig en comfortabel transport van paarden. Het biedt u de mogelijkheid om moeiteloos uw paarden te verplaatsen naar wedstrijden, trainingssessies of andere gewenste bestemmingen. Ontdek de perfecte symbiose van functionaliteit en stijl, zodat uw paardenreizen net zo aangenaam zijn als de bestemming zelf. 

Wij bieden u een One Stop Shopping ervaring.  Dit betekent dat er verschillende soorten paardenwagens beschikbaar zijn afhankelijk van uw behoeften, voorkeuren en budget.  Of het nu gaat om professioneel gebruik, een hobby of als stoeterij, wij hebben o.a. volgende gerenommeerde merken voor u beschikbaar:

Roelofsen Parados

Al sinds 1987 biedt Roelofsen horsetrucks hoogwaardige oplossingen voor het vervoeren van paarden. Met een schat aan ervaring en een hoge mate van specialisme zijn ze marktleider in Nederland.

Meer info

STX Horsebox

STX Horseboxes is een bekende fabrikant van paardenwagens. Ze staan bekend om hun kwaliteit en vakmanschap.

Meer info

AKX Horsebox

AKX horsebox is het functionele gamma en onderdeel van STX die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen en produceren van paardenwagens.

Meer info

Kiezen paardenvervoer

Stap in het zadel van ongeëvenaard paardenvervoer! Bij ATC Van Damme bieden we niet zomaar paardenwagens; we leveren een totale ervaring die de veiligheid, comfort en stijl van uw edele metgezellen optimaliseert.

Waarom kiezen voor ATC Van Damme?

  • Veiligheid Voorop: Onze paardenwagens zijn ontworpen met het welzijn van uw paard als topprioriteit. Met geavanceerde veiligheidskenmerken bieden wij gemoedsrust tijdens elke reis.
  • Comfort op Maat: Elk detail van onze paardenwagens is doordacht ontworpen om het comfort van uw paard te maximaliseren. Van een zorgvuldig ingerichte zadelkamer tot aanpasbare interieurs, uw paard reist in luxe.
  • Duurzaamheid en Betrouwbaarheid: Gebouwd om lang mee te gaan, onze paardenwagens zijn robuust en betrouwbaar. Een investering in kwaliteit die de tand des tijds doorstaat.
  • Stevigheid en veiligheid: Zorg ervoor dat de paardenwagen sterk en solide is gebouwd en beschikt over voldoende beveiligingsmaatregelen, zoals een antislipvloer, stevige wanden en goede ventilatie.
  • Grootte en indeling: Controleer of de paardenwagen voldoende ruimte biedt voor je paard(en) en of de indeling geschikt is voor hun comfort en veiligheid.
  • Stijlvol Design: Onze paardenwagens zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch verbluffend. Rijd in stijl en maak een blijvende indruk waar u ook gaat.
  • Onderhoud en service: Regelmatig onderhoud is essentieel om de veiligheid en goede werking te garanderen. 

Een paardenwagen is een waardevolle investering om je paard veilig en comfortabel te vervoeren. Zorg ervoor dat u de juiste wagen kiest die voldoet aan uw specifieke behoeften en voldoet aan de vereiste veiligheidsnormen.

Meer informatie over onze paardenwagens?

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.