Stock

STX Horseboxes

STX Horseboxes is een bekende fabrikant van paardenwagens. Ze staan bekend om hun kwaliteit en vakmanschap. STX Horseboxes biedt een breed scala aan modellen, variërend van kleine, compacte paardenwagens tot grote, luxe modellen.

Veiligheid en welzijn

De paardenwagens van STX Horseboxes zijn ontworpen met het welzijn en de veiligheid van het paard in gedachten. Ze zijn voorzien van stevige constructie, goede ventilatie en voldoende ruimte voor het paard om comfortabel te staan en te reizen. Ze hebben ook opbergruimte voor zadels en andere accessoires, zodat u alles georganiseerd kunt houden tijdens het reizen.

Wilt u een reis die veiligheid, comfort en prestaties combineert? Kies dan voor de STX horsebox. Het Stallion-model oa uit de STX 2 Horses-lijn is speciaal gemaakt voor hengsten, jonge paarden of een merrie met veulen. De luxe lijn van STX 2 Horses maakt het mogelijk om op de best mogelijke manier met uw paard te reizen, met een enkele of dubbele cabine.

Hoogwaardig paardenvervoer

Als u op zoek bent naar betrouwbaar en hoogwaardig paardenvervoer, dan is STX Horseboxes een merk om te overwegen. Ze hebben een uitstekende reputatie in de branche en stellen de behoeften van zowel de bestuurder als het paard voorop. Of u nu een paardeneigenaar bent die regelmatig aan wedstrijden deel neemt of gewoon graag op avontuur gaat met uw paard, STX Horseboxes heeft een geschikte wagen voor u.

Meer informatie over onze paardenwagens?

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.