Stock

Roelofsen Parados

Paardenwagen

De Parados is een 2 paardsvrachtwagen voor het vervoeren van uw paarden, ontwikkeld door Roelofsen Raalte. Het bijzondere van deze paardenwagen is dat u deze mag besturen met een B-rijbewijs. Het is een zeer comfortabele en veilige manier van uw paarden vervoeren. Onze Parados voldoet uiteraard aan de EU Type goedkeuring 2007/46/EC.

Daarnaast is de Parados is uitermate geschikt in combinatie met een paardentrailer te gebruiken. Op deze manier kunt u tot 2500 kg extra vervoeren. Zo vervoert u met een B-rijbewijs twee paarden extra!

Veiligheid en functionaliteit

Uw paarden reizen in de Parados opvallend stil, nagenoeg zonder motor- en omgevingsgeluid. Het materiaalgebruik en de afwerking staan garant voor een lange levensduur en bovendien is de auto zeer gebruiksvriendelijk in het onderhoud. 

Uniek in dit segment van tweepaardsauto’s is dat onze Paradossen inwendig 15 cm hoger zijn. Optioneel kan de Parados voorzien worden van vele comfort verhogende items en is een inrichting als hengstenauto ook mogelijk. 

Met de herkenbare uitstraling, doordachte veelzijdigheid, optimale veiligheid en sportieve uiterlijk  is de Parados een paardenwagen waar u goed mee voor de dag kunt komen. 

Roelofsen paardenwagens belichamen de nieuwste technologische innovaties en een doordacht ontwerp. Van geavanceerde veiligheidsvoorzieningen tot luxe interieurs, elk detail is ontworpen om aan uw hoogste verwachtingen te voldoen. Kies voor het beste. Kies voor Roelofsen. Upgrade uw paardentransport naar een nieuwe dimensie van luxe, veiligheid en prestaties. 

Meer informatie over onze paardenwagens?

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.